petshop kedi maması köpek maması
DOLAR 31,9147 0.29%
EURO 35,0404 -0.05%
ALTIN 2.234,881,27
BITCOIN 21815801,50%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

13:20

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

2023 günlük giyim modasında trendler

2023 günlük giyim modasında trendler

Mevzu Ne? Tv Moda köşenin yazarlarından 'Valens by Serena' markasının kurucusu ve yaratıcısı moda tasarımcısı Serena Torosoğlu, 2023 günlük giyim modasının trendlerini yorumladı.

ABONE OL
10 Ocak 2023 19:48
2023 günlük giyim modasında trendler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serena TOROSOĞLU

Moda Tasarımcısı

2022’ye dönüp bakacak olursak, hep şıklıktan çok rahatlığı ön planda kullandık. Sabahları kalkıp
giyinirken önceliğimiz hep rahatlıktı. Bunun sebebini biraz da belki son zamanlarda her şeye sebep gösterdiğimiz Covid-19 salgını olarak da gösterebiliriz.

Neden mi? Salgın ülkemize sıçradıktan kısa bir süre sonra , bazı sokağa çıkma yasakları başlandı. Evlerimizde de hep rahat ettiğimiz taytlar ve eşofmanlarımızı kullandık. Ama daha sonra sokağa çıkmaya başladığımızda da artık onlardan vazgeçemedik. Bir pantolon giyinmek bile bizi hep sıktı.

Ama yeni bir sene, yeni bir tarz.. Bu sene artık günlük giyimde tembellik yapmıyoruz. Tabi ki taytlarımız rafa kalkmıyor. Ama mesela onları artık topuklu veya babet ayakkabılarımız ile kombinliyoruz. Bu seçimi de vücut şeklimize en uygun şekilde seçersek zaten aslında bizden şıkı yok.

Aslında yeni çıkan modalar, trendler.. Bunlar hep insanların birbirlerinde görerek alıp giyindiği ve giyindikçe yaydığı tarzları hep moda olarak gördük. Aslında hepimizin bildiği çok klasikleşmiş bir cümle var. Bence kesinlikle modadaki en doğru cümlelerden biri; ‘Moda, kişinin kendi vücut tipine yakışanı giymesidir.’

O kadar doğru ki.. Mesela, biraz önce babetten bahsettik. Babetleri, bilekleri kalın ve taraklı ayaklı kadınlar tercih ettiğinde, ne kadar moda olduğundan çok o vücut şeklinde rüküş göründüğü ön planda kalıyor.

Onun için aslında, her sene bilgisayar başında oturup senenin günlük modasına bakmaktansa, moda rengine bakıp, yaşımıza neyin uygun olduğuna karar vermemiz yeterli. Tabi bir de vücudumuzu tanımamızın..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.